Monipuoliset ja hoitavat värjäyspalvelut

Kiara’s toteuttaa hiusväritoiveesi – valintasi mukaan joko perinteisillä kampaamoväreillä, tai luonnollisilla kasviväreillä. Pidämme samalla huolta hiuksistasi; kaikki värjäyspalvelut sisältävät hiusta jälleenrakentavan K18-hoidon. Käytettävissäsi on myös maksuton värikonsultaatio kun tarvitset ammattilaisen apua suunnitteluun.

Kaikki värjäyspalvelut sisältävät K18-hiushoidon

Kaikki värjäyksemme sisältävät 1.1.2022 alkaen hiusta jälleenrakentavan K18-hiushoidon. Hoidon avulla hiukset voidaan elvyttää mahdollisimman lähelle niiden alkuperäistä, tervettä kuntoa.

Värikonsultaatio maksutta

Askarrarruttako sinua hiustesi värjäys? Oletko miettinyt kasvivärjäystä, vaalennusta tai oman luonnollisen värin kasvatusta takaisin? Me kampaamolla olemme sinua varten. Suunnitellaan yhdessä!

Varaa 15 minuutin veloitukseton konsultaatio, jonka aikana voit ammattilaisen kanssa suunnitella värjäyksen. Tämän jälkeen voit edetä varaamalla ajan värjäykseen.

Ajanvaraus

Mikä värjäyspalvelu sinulle?

Voit valita juuri itsellesi sopivan värjäyspalvelun – ehkä kaipaat vain pientä piristystä luonnollisilla raidoilla tai radikaalia muutosta hiustesi väriin.

Esimerkkikuva tyviväristä sävytyksellä
Tyvivärjäys tarkoittaa juurikasvun värjäystä (max 3 cm). Etenkin vaalennettuihin hiuksiin suosittelemme tyvivärjäyksen lisäksi sävytystä, jolla voidaan poistaa keltaisuutta tai muita epätoivottuja sävyjä.
Esimerkkikuva värjäyksellä yhdellä värillä
Värjäys yhdellä värillä sopii sinulle kun haluat korostaa tai tummentaa nykyistä väriäsi.
Esimerkkikuva raidoituksesta
Raitojen avulla saat luonnollisen näköisen muutoksen hiuksiisi – joko vaaleammaksi tai tummemmaksi. Raidat ovat myös toimiva tapa kasvattaa takaisin oma luonnollinen hiusvärisi. Raidat voivat vaatia lisäksi sävytyksen. Sävytyksen avulla onnistuu vaalennetun raidan taittaminen kylmän sävyiseksi tai tummiin hiuksiin tehtyjen raitojen taitto beigeksi, ruskeaksi tai punaiseksi.
Esimerkkikuva monivärivärjäyksestä
Monivärivärjäys sisältää pohjan tai tyven värjäämisen yhdellä värillä sekä raidoituksen tai liukuvärjäyksen.
Esimerkkikuva suuresta värimuutoksesta
Esimerkkikuva suuresta värimuutoksesta
Suuret värimuutokset tarkoittavat värikorjauksia ja hiusten maksimaalisia vaalennuksia.
Esimerkkikuva kasvivärjäyksestä
Kasvivärjäys on luonnollinen tapa värjätä hiukset ilman synteettisiä väriaineita, säilöntäaineita tai hajusteita. Lopputulos on luonnollinen ja vivahteikas. Värjäys kestää yhtä hyvin kuin synteettisillä väreillä tehty värjäys. Käytämme värjäyksessä ammattikäyttöön tarkoitettuja Ekopharman kasvivärejä. Värisekoitukset sisältävät kotimaisia marjoja ja hiusyrttejä sekä perinteisiä intialaisia värikasveja. Huomioithan, että kasvivärjäys ei kaikissa tilanteissa mahdollista suuria värimuutoksia; ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä!

Ajanvaraus

Hinnasto