Tutustu meihin

Niina

Valmistuin parturi-kampaajaksi vuonna 2005 ja olen Kiara’s Hiusstudion perustaja. Sydän sykki ammattiin heti ja ensimmäisen työpaikan sain jo kampaamokoulun toisella luokalla. Minulla oli ammatillisena päämääränä perustaa oma liike ennen kolmekymppisiä ja 27-vuotiaana toteutin tämän. 

Työssäni tykkään toteuttaa raidoituksia ja kampauksia. Homma kuin homma hoituu kyllä huumorilla ja naurulla siivittäen.

Koirat ovat vapaa-aikana vahvasti läsnä elämässäni. Kampaamon nimikin on tullut Ciara-koiralta. Yksi koiristani tulee usein mukanani töihin ja hänet tunnetaankin salonkikoira Olgana.

Jenni

Olen vuonna 2008 valmistunut parturi-kampaaja. Kiara’s-tiimiin saavuin vuonna 2014. Minut tapaat kampaamolla tällä hetkellä osa-aikaisesti.

Kotona minulla on kaksi pientä tyttöä ja olen vielä osittain äitiyslomalla. Vapaa ajallani tykkään harrastaa liikuntaa kaikissa sen muodoissa ja suunnitella mukavia viikonloppuja perheen ja ystävien kesken. 

Lämpimät kädet, suuri sydän ja empatiakyky – näin minua voi kuvailla! Tykkään toteuttaa monivärivärjäyksiä, mutta toki sakset ja kammat toteuttavat juuri sinun toiveesi.

Kati

Valmistuin parturi-kampaajaksi vuonna 2007. Kiara’s-tiimiin liityin 2021.

Olen ammattikuntamme monitaituri. Takataskusta löytyy myös ekokampaajan tutkinto vuodelta 2013! Minulta saat ekokampaajan palvelut, joille sydämeni sykkii vahvasti. Perinteiset parturi-kampaajan palvelut luonnistuvat myös muitta mutkitta.

Toimin kampaamolla osa-aikaisesti, vaatealan yritykseni vie minulta osan arjesta. Vapaa-aikanani harrastan käsitöitä – käsillä tekeminen ei siis lopu vapaa-ajallanikaan.

Vakaus ja varmuus. Ekologisuus yhdistettynä hiuksiin. Siitä on Kati tehty!

Virpi

Olen vuonna 2004 valmistunut parturi-kampaajaksi. Kiara’s-tiimissä aloitin vuonna 2017.

Muutin 2020 perheeni kanssa Mäntyharjulle ja 200km työmatka suuntaansa ei ole liikaa kun saa toteuttaa ammattia mistä tykkää!

Vapaa-ajallani nautin elämästäni perheeni parissa sekä kotitilalla lemmikeitä hoitaen ja remontoiden pientä maalaistilaamme. 

Olen kampaamolla hiusten parissa osa-aikaisesti ja penkkiini pääset istumaan vankkojen ja rauhallisten käsien alle. Parturityöt sekä hiusten kiharataminen ovat lähellä sydäntä – unohtamatta että toiveesi kyllä toteutetaan vaikkei kiharat tällä hetkellä olisi sinun juttusi.