Avoinna: Ma-To 10-18 / Pe 9.30-14

040-772 1400

Kampaamo Kiara's - Palveleva kampaamo
Tuotteet

Living Proof

Living proof ratkaisee hiusten hoitoon liittyviä haasteita tieteen ja patentoidun teknologian avulla. Living proof -tuotteilla saavutetaan silminnähden terveemmän näköiset hiukset ja kestävämmät kampaukset. Tuotteissa ei käytetä lainkaan painavia, latistavia silikoneja tai hartseja. Patentoitu teknologia luo painottomia, ilmavia, käsinkosketeltavan pehmeitä ja likaa, kosteutta ja öljyjä hylkiviä hiuksia.

Living Proof

Kevin Murphy

Kevin Murphy on hiusalan ikoni, joka on tunnettu ja arvostettu työstään niin muotinäytösten kuin editorialkuvausten ja elokuvien maailmassa.
KEVIN.MURPHY-tuotteita myydään jo yli 60 maassa ja ne ovat tunnettuja erittäin laadukkaina hiustuotteina, joka lunastavat aina lupauksensa niin hiusalan ammattilaisten, kuin heidän asiakkaidensakin käytössä.

Living Proof Intense Moisture Mask

K18 Biomimetic Hairscience

K18 – Täysin uusi, innovatiivinen lähestymistapa hiustenhoitoon. K18Peptide pystyy integroitumaan osaksi hiuksessa jo olevaa rakennusainetta, uudelleenrakentamalla keratiinirakenteessa olevia rakennevaurioita. 

K18Peptide™ on ainoa markkinoilla oleva aine, joka pystyy rakentamaan ennalleen koko hiuksen rakennetta.

Living Proof Intense Moisture Mask

Cocobella Hair Accessories

Cocobellan laadukkaat hiuspannat ovat niin mukavia että uskallamme melkein 100% varmuudella sanoa sinulle, että nämä eivät aiheuta pääkipua taikka ikävää tunnetta korvien takana päivän aikana. Uskomatonta!

Living Proof Intense Moisture Mask