Avoinna: Ma-To 10-18 / Pe 9.30-14

040-772 1400

Kampaamo Kiara's - Palveleva kampaamo
Living Proof
Living proof ratkaisee hiusten hoitoon liittyviä haasteita tieteen ja patentoidun teknologian avulla.

Living Proof- tuotesarja valikoitui Kiara’siin selkeän ulkoasun sekä rauhoittavan, Koivumetsälle tuoksuvan tuoksumaailmansa perusteella.

Living Proof- tuotteilla saat raikkaat ja terveet hiukset ilman silikoneja. Tyyliltään simppeli ja selkeä tuoteperhe on varma valinta kun haluat tyylikkyyttä kylpyhuoneeseen.

Sarjasta löytyy kaikki tarvittava:

Shampoot, hoitoaineet, hiushoidot sekä muotoilutuotteet jokaiselle hiuslaadulle!

Käytämme Living Proof- tuotesarjaa liiketyöskentelyssä, sekä jälleenmyymme tuotteita.

We are the science. You are the Living proof

Living proof ratkaisee hiusten hoitoon liittyviä haasteita tieteen ja patentoidun teknologian avulla.

Kaikki alkoi Cambridgessa, Massachusettsissa, missä ryhmä tunnettuja tiedemiehiä ja hiusalan ammattilaisia yhdistivät tietotaitonsa yhteinen päämäärä mielessään: haastaa perinteiset näkemykset hiustenhoidossa ja muotoilussa käytettävistä raaka-aineista.

Innokas ryhmämme tutki olemassa olevia hiustuotteita ja totesi, että jotain selvästikin puuttui. Markkinoilla olevat tuotteet eivät olleet tarpeeksi hyviä ja he pian ymmärsivät miksi: vuosikymmenestä toiseen oli käytetty samoja vanhanaikaisia raaka-aineita, eikä uusia innovaatioita ollut alalla juurikaan kehitetty. Lähes kaikkien tuotteiden hoitavuus perustui silikoneihin ja öljyihin. He päättivät korjata asian ja luoda markkinoille uusia raaka-aineita – ja uusia parempia tuloksia.

Kaksikymmentä patenttia, yli 50 tuotetta ja yli 185 kansainvälistä palkintoa sekä lukuisat kiitoskirjeet asiakkailta, “eläviltä todisteilta”, kannustavat meitä jatkamaan pyrkimyksessämme tehdä aina tuotteita, jotka lunastavat lupauksensa. Myös kauneusvaikuttajat ympäri maailman vannovat Living proof -tuotteiden nimeen!

Living Proof Restore Hiustenhoitosarja sopii erityisesti kuiville ja vaurioituneille hiuksille, mutta myös värjätyille ja käsitellyille hiuksille
Living Proof Hiustenhoitosarja vaativaan makuun

Miksi Living proof?

Living proof -tuotteilla saavutetaan silminnähden terveemmän näköiset hiukset ja kestävämmät kampaukset. Tuotteissa ei käytetä lainkaan painavia, latistavia silikoneja tai hartseja. Patentoitu teknologia luo painottomia, ilmavia, käsinkosketeltavan pehmeitä ja likaa, kosteutta ja öljyjä hylkiviä hiuksia.

Kun hiukset pysyvät – likaa hylkiessään – puhtaina pidempään, niitä tarvitsee pestä harvemmin. Hiukset pysyvät silloin myös paremmassa kunnossa kun ne eivät altistu niin usein pesun ja veden aiheuttamalle rasitukselle. Lisäksi, kun hiuksiin ei tarvitse muotoiltaessa laittaa pölyä ja likaa imeviä silikoneja ja hartseja, ne pysyvät ilmavina ja puhtaan tuntuisina pidempään. Kierre on katkaistu!