Avoinna: Ma-To 10-18 / Pe 9.30-14

040-772 1400

Kampaamo Kiara's - Palveleva kampaamo
Kevin Murphy

KEVIN.MURPHY-tuotteet valikoituivat Kiara’siin eteerisen spa tuoksumaailman, ekologisuuden sekä esteettisen ulkoasun mukaan. Pastellinen värimaailma tuotteiden ulkoasussa vei myös mennessään!

KEVIN.MURPHY-tuotteet tuovat ripauksen ylellistä ilmettä myös sinun kylpyhuoneeseen. 

Sarjasta löytyy kaikki tarvittava:

Shampoot, hoitoaineet, tehohoidot sekä muotoilutuotteet jokaiselle hiuslaadulle!

Käytämme KEVIN.MURPHY-tuottesarjaa liiketyöskentelyssä, ja toimimme myös sarjan jälleenmyyjänä.

Kevin.Murphy – THE SESSION STYLIST

Kevin Murphy on hiusalan ikoni, joka on tunnettu ja arvostettu työstään niin muotinäytösten kuin editorialkuvausten ja elokuvien maailmassa. Hänen töitään on nähtävillä jo useiden vuosikymmenien ajan kaikkien maailman suurimpien muotilehtien kansi- ja editorialkuvissa, kuten Voguen, Harper´s Bazaarin, Mademoisellen, Vanity Fairin, Marie Clairen, Ellen, Instylen ja GQ:n.

KEVIN.MURPHY-tuotesarja sai alkunsa Kevinin työssään havaitsemasta puutteesta. Kuvaus- tai näytöspäivänä mallin hiuksiin tehdään useita erilaisia stailauksia. Tyytymättömänä saatavilla oleviin tuotteisiin, Kevin päätti luoda koostumukseltaan painottomia tuotteita, jotka antavat latistamatonta ja pitkäkestoista pitoa vaativien kampausten luomiseen.

Hän oivalsi, että käyttämällä ihonhoitoteknologiassa käytettyjä erittäin pienimolekyylisiä raaka-aineita hiustuotteissa, saataisiin toivotunlaisia painottomia, mutta suorityskykyisiä tuotteita.

Kevinille oli myös erityisen tärkeää, etteivät tuotteet vahingoita käyttäjäänsä tai ympäristöä.

KEVIN.MURPHY-tuotteita myydään jo yli 60 maassa ja ne ovat tunnettuja erittäin laadukkaina hiustuotteina, joka lunastavat aina lupauksensa niin hiusalan ammattilaisten, kuin heidän asiakkaidensakin käytössä.

Tuotteiden jakelukanavana ovat ainoastaan kampaamot.

“Suorituskykyisten tuotteiden puute sai minut ajattelemaan uudella ja erilaisella tavalla, kuin perinteisesti hiustuotteissa on totuttu, ja tutkimaan kehitystä joka on saavutettu ihonhoitoteknologian alalla” – Kevin Murphy

Eroon muovihävikistä!

Pakkauksissamme käytämme käytetyistä vesipulloista sekä kierrätyspaperista tehtyjä materiaaleja. Vuonna 2019 olemme alkaneet siirtymään käyttämään pakkauksissamme meristä kerättyä muovia sekä kierrätettyä muovia.

Jatkossa kaikki pakkaukset tullaan valmistamaan meristä kerätystä sekä käytetystä muovista. Kulmikas pakkaustyylimme tarkoittaa enemmän volyymiä pienemmässä tilassa ja lisäksi se säästää 40% pakkauksen valmistamiseen tarvittavassa muovin määrässä.

Pakkauksemme vievät siis kuljetettaessa huomattavasti vähemmän tilaa kuin perinteinen pyöreä pullomalli.